Tweede leerjaar

Welkom in het tweede leerjaar bij juf Liesbet.

Ik ben Liesbet, reeds 24 jaar juf van het tweede leerjaar.
Werken met iets jongere kinderen vind ik fijn omdat ze nog zeer enthousiast zijn en vol verwondering kunnen kijken naar de wereld.
In het tweede leerjaar staan de kinderen nog aan het begin van hun schoolcarrière.
De dingen die we er samen leren, omvatten vaardigheden die hun wereld echt opentrekken en groter maken.
Leren lezen, schrijven en kennismaken met de getallen zijn daar een mooi voorbeeld van.
Vaststellen dat kinderen echt beginnen te genieten van het lezen van een mooi boek en gebeten raken door de leesmicrobe, geeft je als leerkracht zeer veel voldoening.
Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat elk kind ‘zijn’ plaatsje vindt in de klas.
Ieder kind, met zijn eigen talenten en unieke persoonlijkheid, moet er zich thuis voelen.
Op deze manier maken we er een leerrijk en fijn jaar van!

Sfeerfoto's

15 september 2021

Allemaal kunstenaars !

27 september 2021

Opnieuw gestart !

27 september 2021

We sporten er op los !

29 september 2021

School hier en elders: hoekenwerk!

27 oktober 2021

Naar het bos !

01 december 2021

Sint en Pietentoneeltjes in de eerste graad !